Categories
Без категория

Малки математици

 

МАЛКИ МАТЕМАТИЦИ

Водени от своето любопитство, желание за изява и постигане на все по-задълбочени знания по математика, от началото на учебната година, учениците от 4“б“ клас се подготвят усърдно и с голям интерес в часовете по „ Занимания по интереси“ за изява в математическите турнири през учебната година. Всички знаем колко желание, упоритост и най-вече постоянство и труд  е необходимо за успешно представяне в състезания в  областта на Математиката.

Браво, момчета!

Гордеем се с достойното представяне на учениците от 4 „б“ клас Виктор Петров Петров, Георги Йорданов Йорданов, Димитър Иванов Иванов, Златомир Мартинов Павлов, Иван Тихомиров Точев и Светослав Стефанов Иванов на математическите турнири „Д-р Светлозар Дойчев“ и „Д-р Петър Берон“, организирани от Съюза на математиците в България- секция „Иван Салабашев“. С грамота за постигнати резултати е награден Златомир Мартинов Петров 4“б“ клас.

Ръководството на училището изказва своите поздравления за успехите на нашите възпитаници и техните ръководители г-жа М. Стоилова и г-жа Я. Николова.

Желаем успех на нашите малки математици в предстоящия  национален математически турнир „Иван Салабашев“, който ще се проведе на 7.12.2019 г. и в гр. Стара Загора!

За повече информация:

http://smbsz.free.bg/