Categories
Без категория

Празник на Кирил и Методий в IVв клас

   По повод предстоящия празник на българската просвета и култура учениците от IV в клас,  с класен ръководител г-жа А. Сакалова подкрепиха инициативата на Министерството на образованието и науката, Регионално управление на образованието – Стара Загора и с желание и ентусиазъм подготвиха и изработиха електронна книжка посветена на 24 май.

Празник на Кирил и Методий – 24 май

      Този забавен и съдържателен съвместен продукт  е създадена във Book Creator – Chrome приложение за създаване на е-книги. Всички страници са удачно замислени и оформени естетически. На отделни страници са  публикувани Глаголицата – първата старобългарска азбука и Кирилицата. Включени са факти от историята,  подходящо подбрани мисли и видео клипове на ученици от класа, които държат в ръце собственоръчно изработен картички посветени на празника и декламират с вдъхновение научени за целта стихове.

      Ръководството на училището поздравява децата от IVв клас и техният класен ръководител г-жа А. Сакалова за организацията, показаното новаторство, ентусиазъм и родолюбие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *